Hotton kayak

Hotton kayak

Ontdek de Schoonheid van de Ardennen met Hotton Kayak

Welkom bij Hotton Kayak, dé bestemming voor avontuurlijke kajakliefhebbers in de Belgische Ardennen. Als je op zoek bent naar een spannende en onvergetelijke manier om de prachtige natuurlijke omgeving van de Ardennen te ervaren, dan is kajakken op de Ourthe-rivier met Hotton Kayak de perfecte keuze.

Waarom Kiezen voor Hotton Kayak?

1. Adembenemende Natuurlijke Schoonheid: Laat je betoveren door de ongerepte schoonheid van de Ardennen. Peddel door weelderige bossen, langs imposante kliffen en door pittoreske dorpjes terwijl je geniet van adembenemende uitzichten.

2. Geschikt voor Alle Niveaus: Ongeacht je ervaringsniveau, bij Hotton Kayak hebben we de juiste kajak voor jou. We bieden routes en kajaks voor zowel beginners als ervaren kajakkers, met deskundige instructeurs om je te begeleiden.

3. Familieplezier: Kajakken is een geweldige activiteit voor gezinnen. Kinderen zijn welkom en kunnen samen met jou genieten van dit avontuur in een veilige omgeving.

4. Lichamelijke Beweging: Kajakken is niet alleen leuk, het is ook een uitstekende manier om in vorm te blijven. Geniet van een actieve work-out terwijl je ontspant in de buitenlucht.

5. Duurzaam Toerisme: Bij Hotton Kayak zetten we ons in voor het behoud van de natuur. We moedigen onze bezoekers aan om het milieu te respecteren en te beschermen, zodat ook toekomstige generaties van deze prachtige omgeving kunnen genieten.

6. Trajecten tot in Noiseux. Traject 12 km Hotton – Noiseux,  Jupille – Hampteau 9 km

Plan je Avontuur in de Ardennen

Hotton Kayak is seizoensgebonden geopend, meestal tijdens de lente- en zomermaanden, wat betekent dat je dit avontuur perfect kunt combineren met een vakantie in de Ardennen. Bereid je voor op een onvergetelijke dag op het water terwijl je de natuurlijke wonderen van de Ardennen ontdekt.

Klaar om je kajakavontuur te plannen? Boek nu je reis met Hotton Kayak en beleef de Ardennen zoals nooit tevoren!

Voor meer informatie en reserveringen, neem contact op met Hotton Kayak.

www.ardenneskayak.be 0032 475 60 70 89

Adres

Rue du Batty 9, 6990 Hotton